Keuken gespoten

Spuitwerk keuken

Bij deze keuken liet de folie waarmee de keuken was afgewerkt los. De schilder van Schildersbedrijf van Krimpen heeft de keukenfrontjes gedemonteerd en meegenomen naar de werkplaats. Na het verwijderen van de folie waren het kale MDF frontjes. Deze zijn toen voorzien van een twee componenten verfsysteem door middel van spuiten in onze spuitcabine. De keukenfrontjes zijn vervolgens gemonteerd waarna de keuken er weer als nieuw uitziet.

Folie verwijderen
Spuiten

Paleis Soestdijk

Schildersbedrijf Van Krimpen verzorgt al meer dan 25 jaar het schilderwerk op Paleis Soestdijk. Zowel het binnen- als het buitenschilderwerk. Dit geldt ook voor alle bijgebouwen op het terrein van het Paleis. Ook het voorkomende restauratieschilderwerk neemt Schildersbedrijf van Krimpen voor haar rekening.

Hoogwerker Paleis Soestdijk
Gassan Schiphol

Gassan Diamonds op Schiphol

Voor Gassan Diamonds op Schiphol heeft Schildersbedrijf Van Krimpen in de avonduren de balie en de achterliggende meubels geschilderd. Voor het schilderwerk kon worden uitgevoerd moest het personeel eerst gescreend worden omdat het schilderwerk zich in het beveiligde douanegebied bevond. Toen de Schipholpassen beschikbaar waren kon het schilderwerk worden uitgevoerd.

Schilder Schiphol
Schilderwerk
Schiphol

Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht

Schildersbedrijf Van Krimpen heeft voor dit pand, dat vroeger dienst deed als restaurant, het volledige schilderwerk verzorgd. Het binnen- en buitenschilderwerk van dit vrijstaande huis is gedaan, waarbij de gevels met zelfreinigende muurverf zijn behandeld. Hiermee wordt de gevel beschermd tegen alg- en mosvorming en tevens tegen groenaanslag. Aan de binnenkant van het pand aan de Oud-Loosdrechtsedijk zijn alle houtconstructies, kozijnen, deuren en andere houten delen door Van Krimpen als nieuw afgeleverd. Binnen- en buitenmuren zijn eveneens opgeknapt.

Café t’ Bonte Paard

Café t’ Bonte Paard aan de Brink in Laren.

In opdracht van Bureau Wiegel BV uit Rotterdam heeft Schildersbedrijf Van Krimpen het Café ‘t Bonte Paard aan de Brink in Laren geschilderd. Schildersbedrijf Van Krimpen heeft ook alle gebreken aan het stukwerk en het houtrot hersteld. Het schilderwerk is uitgevoerd met producten van Sikkens (Akzo Nobel). De werkzaamheden zijn op verzoek van het Café ‘t Bonte Paard uitgevoerd na het terrasseizoen.

Schilder Café t’ Bonte Paard
Café t’ Bonte Paard voorgevel
Café t’ Bonte Paard entree

Chalet Soestdijk

Na een kleurenonderzoek is het Chalet aan de buitenzijde geheel opnieuw geschilderd. Op een paar plaatsen is de oude verflaag intact gelaten om de historie te bewaren. Verder zijn de verflagen met speciale krabbers voorzichtig verwijderd om het hout zo min mogelijk te beschadigen. Na het opzuiveren en schuren is het geheel in de grondverf gezet. Na de grondverf is het voorgelakt en afgeschilderd in de gevonden kleuren van het kleurenonderzoek.

's Gravelandseweg in Hilversum

Dit pand valt onder Monumentenzorg en is in opdracht van de gemeente Hilversum door schildersbedrijf Van Krimpen in zijn oude glorie hersteld. Het pand staat ook wel bekend als het Tolhuisje. Dit werk luisterde heel nauw, omdat de ondergrond onder de buitenblokken gespaard diende te blijven. Met behulp van de speciale ‘Peel Away’ pasta en een folielaag is het volledige verfsysteem verwijderd zonder schade aan te brengen aan de ondergrond. Daarna zijn de blokken zorgvuldig gereinigd en is al het buitenschilderwerk in speciale monumentenkleuren door Van Krimpen geschilderd.

Zandpad in Breukelen

Het monument Villa Nova in Breukelen is door schildersbedrijf Van Krimpen aan de buitenkant onder handen genomen. Er is Stolotusan Color G zelfreinigende muurverf gebruikt om de buitenkant van deze statige villa in zijn oude pracht te herstellen. Aan het grote buiten aan de Vecht is tevens houtrotherstel gepleegd.