Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt schildersbedrijf Van Krimpen inhuren voor tal van diensten. Van inspectie van uw huis of pand, planmatig onderhoud en binnen- en buitenschilderwerk tot houtrotherstel, wand- en plafondafwerking en kleur- en materiaaladvies. We beschikken daarnaast over een hoogwaardige spuitcabine, waarmee bijvoorbeeld uw luiken, deuren en meubilair als nieuw worden.

 

Binnenschilderwerk
Van Krimpen geeft graag vrijblijvend advies bij de keuze voor de afwerking en de kleur van uw interieur. Die keuze van materiaal is afhankelijk van de ondergrond en hoe die wordt belast en of de wand eventueel te reinigen moet zijn. Bij wandafwerking zijn vele structuren mogelijk. Van Krimpen kan ook behangsoorten leveren en aanbrengen.

 

Buitenschilderwerk
Afhankelijk van weersinvloeden en de kwaliteit van de ondergrond kan onderhoud aan de buitenkant van uw onroerend goed per onderdeel verschillen. Van belang is dat de kwetsbare onderdelen geregeld en op de juiste wijze door de AF-erkende schilder worden behandeld. Van Krimpen kan op basis van know how en jarenlange ervaring een meerjaren onderhoudsplan voor u maken. Het voordeel is tweeledig: uw gevelelementen worden perfect onderhouden en de kosten worden gespreid. Door een goede spreiding kunt u op de langere termijn voordeliger uit zijn dan bij schilderwerk om de circa vijf jaar.

 

Houtrotherstel
Tijdens het uitvoeren van schilderwerkzaamheden stuit Van Krimpen geregeld op houtrot aan bijvoorbeeld gevelpuien, dakbetimmeringen en daklijsten. Herstel van de houtrot is in overleg met u mogelijk. Van Krimpen werkt met speciaal hiertoe ontwikkelde materialen. Bij grote reparaties worden de materialen gebruikt in combinatie met nieuw hout. Mocht een raam of deur onherstelbaar zijn aangetast dan wordt passende vervanging geleverd en aangebracht.

 

Betonherstel
Het is belangrijk om betonschade vakkundig te herstellen, opdat het beton zijn sterkte zal behouden.  Na herstel wordt het beton beschermd door het aanbrengen van een speciale coating, afhankelijk van de belasting. Zo voorkomt u nieuwe betonschade.

 

Spuitwerk
Van Krimpen beschikt over een professionele spuitcabine. Meubels, deuren, keukenelementen, ombouwen en/of convectorkasten kunnen onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten.

 

Overige werkzaamheden
Van Krimpen beschikt over een groot netwerk aan specialisten en vakmensen. En kan alle onderstaande diensten, zelf of via relaties, voor u verzorgen:

Loodgieter, dakdekker, stukadoor, timmerman/aannemer, schoonmaker, airco/ventilatietechniek-specialist, cv-installateur, elektricien,  smid, beveiliging en alarminstallatie, tapijt, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, binnenhuisarchitect en architect.

Onderhoud is onze passie en specialiteit